Rang Rasiya (Sensiz Olmaz) Konusu

  Rang Rasiya namı diğer Tutkunun Rengi halen izlemekte olduğum ve gerçekten beintehaa dan sonra hoşuma giden ikinci dizidir. Dizi de nefret ve aşk o kadar ince çizgide ki nefret ne kadar büyürse aşk da o kadar körüklenmiş oluyor. Ama tabi bunun farkına varmak o kadar kolay olmuyor. Sanıyorlar ki nefret ediyorlar ama birbirlerinin kıllarına zarar gelme düşüncesine bile katlanamıyorlar.Ben resimlerine baktığımda oyuncular pek hoşuma gitmemişti ama vakit geçsin diye bi kaç bölüm izleyeyim dedim.Sonra oyuncuların rollerine cuk diye oturduklarını düşünmeye başladım ve hala öyle düşünüyorum. Bakalım sizin dizi ile ilgili düşünceleriniz ne olacak. Yazım aşırı spoiler ile yazılmıştır.


RANG RASİYA (TUTKUNUN RENGİ)



PARO

 Ailesi o küçükken öldürülmüş ve öldürenlerin BSD olduğuna inandırılmış çok iyi bir kızdır.Tek isteği BSD den olabildiğince uzak kalmak ve iyi bir eş bulup yuvasını kurmak. Ama kader onun için acı dolu sürprizler hazırlamıştır.

RUDRA

  BSD memuru. Hayata karşı çok öfkeli birisidir. Çocukken annesi tarafından terkedilmiş olduğu ve babasının sürekli söylediği "güzel kadınlar kimseye sadık olmazlar ne ailesine ne kocasına ne de çocuklarına" sözü nedeniyle kadınlardan en çok ta güzel kadınlardan nefret eden ve onlara asla inanmayan birisidir.

  Dizinin Konusu
İlk olarak bilgilendireyim dizi de her yıl sınır ötesinden gelen bir damat alayına gelin veriliyor. Ve o gelinin sınır ötesinde çok mutlu bir hayatı olduğuna inanılıyor. 

  Dizi Parvati isimli başrol oyuncumuzun düğünü ile başlıyor.Rudra isimli başrolümüz de BSD de (bizdeki jandarma benzeri) çalışıyor. İstihbaratlara göre son 18 yıldır gerçekleşen sınırlar arası düğünde silah kaçakçılığı yapılıyor. Rudra Parvatinin düğününü incelemeye başlıyor. Ve öğreniyor ki gerçekten de bu düğün silah kaçakçılığını örtmek için yapılan bir şey. Ve sınır ötesine gönderilen kızlar ya öldürülüyor yada satılıyor. 

  Düğün oluyor damat tarafı gelini alıp sınırı geçmek için yola koyuluyor. Rudra ani bir baskınla alayı durduruyor. Düğün alayı sınırı geçmek için çatışmaya giriyor. Parvati namı diğer Paro bu çatışma sırasında bayılıyor. Damat adayı onu alıp bi arabaya koyuyor. Çatışma sonunda çok hırpalanmış olsada ve çokta yaralanmış Rudra ve ekibi galip geliyor. Aslında Rudra nın ekibinden geriye sadece Aman isimli subay kalıyor geri kalan herkes ölüyor.

 Rudra damat adayına teslim olmasını söylüyor damat ise sınırı geçmelerine izin vermesini. Rudra bunun mümkün olmadığını söyleyince şerefsiz damat silahını çıkarıp Paro nun kafasına dayıyor. Tabi bizim kız baygın. Eğer onları bırakmazsa bir tane daha ceset oluşacağını söyleyerek Rudra yı tehdit ediyor. Tabi bizim öfkeli cengaver gelirmi böyle tehdite alnının ortasından mıhlıyor namussuzu. Tam o sırada Paro ayılıyor ve Rudra nın masum kocacığını öldürdüğünü sanıp Rudra ya düşman kesiliyor. Rudra ise umursamıyor onun için önemli olan Paro nun silah kaçakçılığının tek sağ kalanı ve tek şahidi olması.

  Eğer o konuşursa silah kaçakçılığının yapıldığı ve bunu yapan kişinin kim olduğu ddoğrulanacak ve o bölge de BSD ye karşı olan haksız nefret sona erecekti ve de ölen askerleri boşu boşuna ölmemiş olacaktı.Ama sorun şu ki Paro silah kaçakçılığı hakkında hiçbirşey bilmiyor ve köy ağalarının da çok dürüst bir adam olduğunu düşünüyordur. Kendisine küçüklüğünden beridir aşılanan BSD nefreti de cabası. 

  Köy ağaları olan Tejawat Paro yu öldürmek istiyor. Hiçbirşey bilmese bile onu kullanarak kendisine ulaşabilirler diye risk almak istemiyor. O ne kadar öldürmek istese de Rudra Paro yu koruyacak. En güvenli yer olarak nefret ettiği ve bir zamanlar kendi evi olan yere getirir onu.Eve gelir gizlice Paro yu eve sokar. Onun orda olduğunu tek bilen kişi Rudra nın babası.

 Bazı sebeplerden ötürü ev halkına yakalanan Paro evden atılmak istenince Rudra nın babası onun gelini olacağına dair yalan söyler. Rudra her ne kadar bu yalanı bozmak istese de Paro yu Tejawat tan korumanın tek yolu budur. Rudra nın yengesi yani amcasının karısı ve Rudra nın terk edip giden annesinin kardeşi olan kadın onları evden göndermek istemektedir ve bu gelin meselesine de pek inanmaz ve araştırmaya başlar. 

  Bunların gerçekten evlenmeyeceğinden o kadar emindir ki Rudra yı şöyle tehdit eder: Eğer onunla rahibin belirlediği uygun zamanda evlenmezsen seni köy meclisine eve yabancı kadın getirdi kendi odasında sakladı diyerek şikayet ederim cezanı onlar belirler. Bu kıza ne olacağına da onlar karar verir. Rudra nın normalde umrunda olmaz böyle birşey ama Paro nun köy meclisine çıkması demek ifşa olması demek olduğu için evlenmeyi kabul eder. Düşünür ki Paro kocasını öldüren nefret ettiği adamla evlenmek yerine herşeyi itiraf eder. Ama inandırıldığı doğrular BSD nin kötü olduğu Tejawat ın ise çok iyi olduğu için asla konuşma niyetinde değildir. Evlilik gününde kendini yakacağını falan söyler. Tabi Rudra ona izin vermeyeceğini söyler.

  Rudra ya amiri eğer üç gün içinde kaçakçılığı ispatlayamazsa görevden atılacağını söyler. Rudra bu duruma yıkılır. Çünkü annesi onu terkettikten sonra onu tekrar hayata bağlayan tek şey mesleğidir. Onu kaybetmeye dayanamaz. Eve gider ve düğünün üç gün sonra olacağını söyler.Ve Paro yu iyice köşeye sıkıştırır. Ama Paro düğün ritüellerinde olması gerekenin dışında şeyler yapar. Örneğin bunlarda ele kına yakılınca damat adayının adı elin ortasına yazılır. Paro o adamın adı avcuna yazılmasın diye ellerini yakar.

  Neyse düğün günü gelir. Teyze yada yenge hangi zıkkımsa işte o Paro yu Tejawat a ispikler fakat yanında ek olarak Rudra yı öldürmesini de ister. Tejawat kabul eder. Düğün günü Tejawat Paro yu alıp köye götüreceğini söyler fakat Rudra izin vermez. Paro Rudra nın kafasına vurarak Tejawat la gider. 

  Fakat çok geçmeden Tejawat ın ne mal olduğunu öğrenir ve bir şekilde onun elinden kurtularak BSD ye gider ve öğrendiği gerçeklerle silah kaçakçılığının ispatlanmasını sağlar.

 TAbi Paro tarafında bunlar olurken diğer tarafta kötü yenge Paro nun gelinliğini giymiş bi kız aracılığıyla Rudra nın babasının odasını yaktırır. Tabi herkes Paro yaptı sanır. Rudra nın babası ise ölüm kalım savaşı verir. Rudra Paro dan artık daha fazla nefret etmektedir. İzleyin ve görün Rudra nın Paro ya nasıl inanacağını yada inanmayacağını artık işler iyice kızışmaya başladı. Kördüğüm nasıl çözülecek ve Rudra kadınlara hele de güzeel kadınlara karşı olan nefretinden kurtulabilecek mi...izleyin ve görün :)

Fotoğrflar


































diziyi izlemek için tıklayınız...

yazım hakkında düşüncelerinizi bir kaç kelimeyle yorumlarsanız çok sevinirim :)

Yorumlar

  1. Kanal 7de gördüm bu diziyi ritüelleri anlamamıltı bazı şeyler tuhaf gelmişti bunları okuyunca oturdu.Ama bir sorum olucak bu dizi ne zaman yayınlandı veya hala devam ediyor mu? Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dizi devam etmiyor bitmiş durumda 2013 yılında başlamış bir dizi

      Sil
  2. Haftaiçi hergün kanal7 de saat 15 de başlıyor :) bugün üçüncü bölümü verdiler yani fazla bile kacırmAdın daha. İzle7.com sayfadan ilk bölümleri izleyebilirsin sanırım☺️

    YanıtlaSil
  3. Cavapladığın için teşşekkür ederim ama yanlış anlatmışım kendi ülkesinde hale çekimleri devama ediyormu yani güncel bölümleri varmı bide toplam kaç bölüm dizinin orjinali yazarsan sevinirim 😊

    YanıtlaSil
  4. http://sensizolmaztv.com adresinde dizinin tüm bölüm tekrarlarını ve yeni bölüm özeti fragmanlarını izleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. Paro ne sebeple ölüyor lütfen cevap verin

    YanıtlaSil
  6. Paro ne sebeple ölüyor lütfen cevap verin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rudranın düşmanı plan kuruyor. sümerin eşi hastalanıp hastaneye kaldırılınca paru ve bebek evde tek kalıyor. adam eve giriyor. paru bebeği dolaba saklıyor.. rudraya gelen mesajla rudra eve koşuyor. evde o adamı koltukta oturmuş görğnce vuruyor yumruğu. sonra adam elindeki kanı önce rudranın gömleğine daha sonra da yüzüne sürüyor. rudra adamı kalbinden silAHLA vurup içeri giriyor. dolapta ağlayan bebeği kucağına alıp pruya bakıyor.paru masanın arkasında kanlar içinde yatıyor. ..

      sonra myran diye bi,r kız geliyor ve rudra ona son bölümde benim paruya duyduğum aşk değildi ben sana aşiğim diyo ve bitiyor..
      :(

      Sil
  7. paru ölüyor ve rudra başka kıza aşık oluyor... ben bu diziyi çok seviyordum ama bu ölüm şeyini öğrenince ..
    son bölmde
    myran diye bir kız eliyo ve rudra ben paroya aşık değildim aşkı seninle tanıdım felan diyo.. hayal kırıklığı

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel film filmi çok seviyorum çok güzel ama paro ölmeseydi keşke

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel film filmi çok seviyorum çok güzel ama paro ölmeseydi keşke

    YanıtlaSil
  10. Sensiz olmaz Hint dizisinin kanal 7'ye �verirmisiniz lütfen çok severek bekliyoruz ve izleyeceğiz

    YanıtlaSil
  11. Sensiz olmaz çok güzel bir dizi o bitince artık televizyonu alakamız hiç kalmadı lütfen kanal 7'yi yine verir misiniz çok severek yine izleyeceğiz

    YanıtlaSil
  12. Merkur | Merkur | Merkur | Merkur | Merkur | Merkur | Merkur | Merkur
    MERKUR - MERKUR. 메리트카지노총판 Merkur. Merkur. Merkur. Merkur. Merkur. Merkur. Merkur. Merkur. 인카지노 Merkur. Merkur. Merkur. 메리트 카지노 Merkur. Merkur. Merkur. Merkur. Merkur. Merkur. Merkur.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

SUD SAİ PAAN konusu

beintehaa (Benimsin) konusu

KUMKUM BHAGYA (Ah Kalbim) Konusu