KUMKUM BHAGYA (Ah Kalbim) Konusu

KUMKUM BHAGYA


PRAGYA



ABHİ



BÜLBÜL



PURAB




   Eveeetttttt. Bugün Kumkum Bhagya namı diğer Ah Kalbim dizisinden bahsedeceğim. Çok şeker bi dizi. İlk başlarda her hint dizisi gibi biraz bayan tarzda ama başrol erkek kameranın kadrajına girdikten sonra dizi şahane bi hal alıyor. Lafı uzatmadan direkt olarak diziyi anlatayım ben size. Bu arada bol spoi vereceğim için spoi sevmeyenler okumasın lütfen...

   Dizimizin başrolü Pragya isimli biraz saftirik, ailesine felaket derecede düşkün olan ve onlar  için kendini feda etmeye hazır gözlüklü ( Abhi'nin tabiriyle Chasmiş) bir kızdır. Pragya küçük kız kardeşi Bülbül'ün güzelliği nedeniyle evlenememektedir. Eve gelen görücüler kardeşini görünce aaaaa bu daha güzel bunu alalım diyerek Pragya'yı istemiyolar. Bu nedenle Pragya'nın annesi tombiş Sarla hanım görücülerden Bülbül'ü saklıyor ve Pragya'ya bi damat buluyor. Tam düğün sırasında bazı salakların sözüne kanan Bülbül düğüne geliyor. Damadın ailesi siz bizden güzel kızı sakladınız bize bunu kakaladınız biz bunu istiyoruz Pragya'yı değil diyorlar. Sarla hanım şok tabi ve de kızgın. Damat tarafı neyse düğün kuruluyken bozmayalım bari siz bize çeyiz verin o zaman bu kızla beraber diyolar. Tabi kız tarafı çok zengin değil Kumkum Bhagya adında (Türkçesi Şanslı Evlilik) bir düğün salonları var sadece. Onu vermeye karar veriyo Sarla. Ama herkes karşı buna. Bülbül gidip ablasına anlatıyo olanları. Pragya da düğünü iptal ediyo düğün salonunu vermemek için. Herkes Bülbül'e kızgın tabi Pragya'nın düğününü sen bozdun diye. Ama saf Pragya kızmıyo ona. Ablaya sonuçta kıramaz kardeşini. 
   Ertesi gün oluyo Pragya işe gidiyo. Öğretmen kendisi. İş yerinde bir arkadaşı var Pragya'nın aynı zamanda komşuları.Suresh... Adı batasıca. Hem çirkin, hem takıntılı, hem de şeref yoksunu bir gerizekalıdır kendisi. Diziyi izlerken onun Pragya'yı sevdiğini önemsediğini sanacaksınız hatta herkes öyle sanacak ama öyle değil işte. O pisliğin Pragya'ya yakın olma sebebi bambaşka. Öğrenince herkes şok oluyor. Pragya yıkılıyor. Neyse... 
   Pragya'nın kardeşi Abhi'nin büyük bir fanı. Pragya ise yaptığı şarkıların saçmalığı nedeniyle onu hiç sevmez. aaaaaaa ben size Abhi'yi alatmadım. Abhi ROCKSTAR... Bir şarkısı var çok hoş dinlerken şok olacaksınız. Abhi'nin bir öz kızkardeşi Aaliya bir de manevi erkek kardeşi Purab var. Bir de canı ciğeri büyükannesi var. Aaliya Purab'ı seviyor. Purab da bir zamanlar Aaliya'yı... Bülbül iş ararken Purab'ın işyerine gidiyor ve işe alınıyor. İlk başta Purab'ı sapık bir zampara zannetse de aşık oluyorlar ve işler burda karışmaya başlıyor. Abhi kızkardeşinin sevdiği adamı çalıp kızkardeşini üzen kişiyi arıyor. ve ne tesadüftür ki onu Pragya zannediyor ve Pragya ile tezgah düzen bi şekilde evleniyor. 
   Pragya ya işte ne oldu para için benle evlendin de böyle ucuzsun da senden nefret ediyorum da falan da filanda.. Pragya şok tabi. Sonra durum u anlıyor. Pragya kardeşini korumak için olayı saklıyor. 
Abhi ile Pragya çok güzel didişiyorlar yavaş yavaş da birbirlerine aşık oluyolar. Ama mesele şu ki Abhi'nin çirkef bir  sevgilisi var Tanu. O onları rahat bırakmıyor. Abhi'ye duygu sömürüsü falan. Tanu da Aaliya'nın arkadaşı. 
   Aaliya meselenin özünü anlayınca yani sevdiği adamın aslında Bülbül ile olduğunu (ki çok geç anlıyor tam evlenecekleri sırada damat Purab Bülbül ile kaçıyor) Pragya'ya düşman kesiliyor. Tanu ile birlikte Pragya'yı evden atmaya çalışıyorlar. Tabi ortada büyükanne var ve o Pragya'yı çok seviyor. Bu nedenle işler biraz zorlaşıyor. 
Pragya'yı çok zor günler bekliyor. Çünkü evliliği biterse annesi kahrından ölür bitmezse de bunlar onu iftiralarla tuzaklarla öldürür. Neler olacak izleyin ve görün...
          



Yorumlar

  1. Aynen çok güzel bir dizi. başına bakamamistim özet için tskler

    YanıtlaSil
  2. Ya bu pragyanın gozluklerini cıkarıp geri donusu her seye el koyması falan ne iş

    YanıtlaSil
  3. Çok Güzel Bir Dizi Çok Seviyorum Bu Diziyi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

SUD SAİ PAAN konusu

beintehaa (Benimsin) konusu