main tera hero konusu

Bu yazımda Main Tera Hero filmini anlatacağım.Film komedi tarzında. Çok eğlenerek izlediğim filmlerden. yazım aşırı spoiler içerir..                 

MAİN TERA HERO











Başrol oğlumuz aşık olur fakat belalısı olan birisine. Başrol oğlumuza da aşık olurlar hemde belalı birileri. Acaba o sevdiği kızı ve kendini bu insanlardan kurtarıp mutlu olabilecek mi? Komedi tarzında sürekli güldüren ve şarkıları çok hoş ve eğlenceli olan bir film. Kesinlikle izlemelisiniz.

Shirinath Pranat kısaca Shinu kendisini iki puanla geçirmeyen hocasının kızını düğünden kaçırır ve hocasını iki puan vermezse kızını bırakmayacağına dair tehdit eder. Bu sırada anne ve babası gelir onlara da kapıyı açmaz. Babası eğer kapıyı açmazsa mirasından zırnık koklatmayacağını söyleyince ışık hızıyla kapıyı açar ve kızı bırakır.Fakat kızı alacak olan damat taraafı kaçmıştır bu sefer. Shinu ya onunla evlenmesini söylerler. Shinu kıza bakar ve bu kız tartının üstüne çıksa devamı gelecek yazısı çıkar ben bu kadar şanssız olamam diye düşünür. Ama kız ben böyle bi adamla evlenecek kadar şanssız değilim diyerek istemez ve bizim oğlan kurtulur.

Akşam yemeğinde babası komşuların çocuklarının okumak için uzaklara gittiğini ama onların oğullarının onları bırakıp gitmediği için çok şanslı olduklarını söyleyerek oğlunu iğneler. Dükkanın anahtarını vererek yarın dükkanı aç der. Shinu çalışmamak için Banglore ye gidip okuyacağını ve derece yapacağını söyler. Babası derece yapmayacak kesinlikle bizim için üçüncü dereceden akrabalar yapacak der.

Ertesi gün Shinu tren istasyonuna gelir ve bakar ki bütün kasaba onu uğurlamaya gelmiş. Ailesine der ki popülaritemi görüyomusunuz bütün kasaba beni uğurlamaya gelmiş der. Babası da uğurlamaya gelen tek elini sallar onlar iki ellerini sallıyorlar ki git ve bi daha gelme diye.Shinu bozulur ve trene biner.

Trende bazı kızlar bunun yerine oturmuşlar ve Shinu ya yerini vermediler. Shinu onlarla tartışırken oturan oğlanın birisi IPS e katılıp böyle serserilerden Hindistan ın kızlarını koruyacağına dair laf attı. Shinu kendine bi yer bulup oturdu.O sırada içeriye serseriler girdi ve onun yerine oturan kızları zorlayarak onlara içki içirmeye çalıştı. Shinu ayağa kalkıp kendisine laf atan çocuğa ağır bi tokat atıp hani serserilerden Hindistan ın kızlarını koruyacaktın dedi. Serseriler Shinu ya dönüp Hey Hero diye bağırdılar. Shinu da sizi dövmek için bu diyaloğu bekliyordum dedi ve adamlara daldı bi güzel dövdü.

Okuluna geldi orda tanrı olarak gördükleri bi putla konuşmaya başladı. Beni kızlardan uzak tut derslerime çalışayım gibi şeyler söylerken bir kız gördü ve abayı yaktı. Bilmiyordu ki aşık olduğu o kızın bir belalısı olduğunu ve bu yüzden okuldaki hiç kimsenin o kıza yaklaşamadığını. Shinu çok komik bir şekilde kızımızı belalısından kurtarmıştı fakat yeni bir bela çıktı karşılarına bakalım ne olacak nasıl olacak Shinu sevdiğini kurtarıp mutlu olacak mı... İzlerseniz aşırı komik sahneler sizi bekliyor.





























filmi izlemek için tıklayınız...

yazım hakkında düşüncelerinizi bir kaç kelimeyle yorumlarsanız çok sevinirim :)






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SUD SAİ PAAN konusu

beintehaa (Benimsin) konusu

KUMKUM BHAGYA (Ah Kalbim) Konusu