SUD SAİ PAAN konusu

Bugün size ilk Tayvan dizimi anlatacağım. İlk olmasından mı yoksa hikayesinden mi bilemem beni çok etkiledi ve diziyi bitirene kadar bilgisayarın başından kalkamadım.Dizinin konusu kadar karakterlerin payı da var tabi bunda.
isimleri pek aklımda tutamadım bu nedenle anlayışlarınızı bekliyorum...


Sud Sai Paan


    Fakir bir tatlıcının oğlu olan oğlumuz bir kıza aşık olmuştur. O kızla çok hoş vakitler geçirmiş ve ona bağlanmıştır. Tabi kızın ne kadar işveli ne kadar o****u olduğunu söylemeden de geçemem. Kız oğlumuzu cilvesi edasıyla en çok da vücuduyla kandırmış ve ona unutamayacağı anlar yaşatmıştır. Fakat bir gün oğlana ne iş yaptığını sormuş ve tatlıcı olduğunu öğrenince de ertesi gün habersizce onu terketmiştir. Bizim salak oğlan da kızı unutamıyor tabi.

    Aradan bir yıl geçiyor. Thiti yani bizim oğlan bangokta arkadaşlarıyla bir eğlenceye gidiyor. Tabi hala aklında o zilli. Bu arada zillinin adını da söyleyeyim. Gandoawese Greanesuan gibi birşeydi. Orda o kızı görüyor. Hemen yanına gidip ona sarılıyor ve ona nereye gittiğini kendisini çok aradığını falan söylüyor. Kız ise tedirgin bir şekilde onu tanımadığını söylüyor. Thiti ısrarla tanıştıklarını adını bildiğini ve o gecelerini söylese de kızımız onu tanımadığı konusunda ısrar ediyor vede şaşırıyor adını bilmesinden dolayı. En sonunda tacizci diyerek ondan uzaklaşıyor. Arkadaşları kızımızı evine bırakıyor. Tam eve girecekken Thiti onu kapıda yakalıyor. Nasıl hatırlamazsın ben sana hatırlatırım o zaman diye yapışıyor kızımızın dudaklarına. Kız şok kız iptal o derece yani. Kız inkara devam ediyor. Bu durum oğlanı daha da sinir ediyo ama kızın peşini de bırakamıyor. Kızı her gördüğü yerde sıkıştırıyor. Kız onu reddettikçe ona daha çok çekiliyor. Çok kez bırakmak istiyor ama kalbine yenik düşüyor. Bir şekilde kızla evlenmeyi başarıyor ama ona yaptıklarının intikamını almak için. Fakat yine de kızımıza karşı koyamıyor ve ona yaklaşmaya çalışıyor. Kızımız ise oğlanın gönlündeki esas kız olmadığı için ondan uzak durmaya çalışıyor. Ama oğlumuz kızımız için işleri içinden çıkılmaz hallere getiriyor. Heleki ona zorla sahip olma çabaları izleyeni gerim gerim geriyor. Kızımız aslında iyi ve asil bir aileden ve çok terbiyeli güzel ve de asalet damlatan birisi aslında. babası üvey annesi ve küçük kız kardeşi ile yaşıyor. Bu kadar spoiler yeterli gerisini ve detayları izleyip görün.
İlk başta o****u deyip sonra asil bir ailenin asalet damlatan iyi kızı dediğim için şaşırmış olabilirsiniz. Bende şaşırdım. Ama filmin bu gizemini söylersem izlenesi kaçar değil mi. İzleyin ve görün. Bahsetmeden geçemeyeceğim filmde psikopat bir yönetmen ve şerefsiz bir eski oynaş varki sizi sizden alır.
    Daha fazla spoiler almak isterseniz yorum yaparak bildirmeniz yeterli.
şimdi resimler...





































iyi seyirler...

izlemek için tıklayınız


yazım hakkında düşüncelerinizi bir kaç kelimeyle yorumlarsanız çok sevinirim :)

Yorumlar

  1. ya filmin Türkçe alt yazılısı yok mu ya.

    YanıtlaSil
  2. Kafam yandi guzel anlatmissiiniz ama hayir izleyemicem

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel anlatmışsınız

    YanıtlaSil
  4. SÜPER bır thaıland dızısı ben defalarca ızledım ...ızleyın sonra yorum yapın ...pısman olmazsınız...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

beintehaa (Benimsin) konusu

KUMKUM BHAGYA (Ah Kalbim) Konusu